Barbecue het hele jaar door

Algemene Voorwaarden EliteGrill.nl

Algemene informatie

EliteGrill.nl is onderdeel van Firma van Rooijen gevestigd Industrieweg 10, 3442 AE Woerden. Telefoonnummer 0348 - 44 11 33, K.V.K nummer 71922393, BTW nummer NL858904779B01, Rabobank 325303266, IBAN NL52 RABO 0325 3032 66, BIC RABONL2U.

 

Koopovereenkomst

Kopen bij EliteGrill.nl doet u veilig via internet bankieren bij uw bank of u betaalt bij ons in de winkel. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant is de koopovereenkomst tussen EliteGrill.nl en de koper tot stand gekomen. EliteGrill.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van EliteGrill.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Drukfouten blijven te allen tijde voorbehouden.

 

Levertijden / Verzendkosten

EliteGrill.nl levert vaak binnen 2 werkdagen, na ontvangst van de betaling, mits op voorraad (het kan momenteel 1 tot 3 werkdagen langer duren door de genomen maatregelen). Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. EliteGrill.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. EliteGrill.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaal je het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.

 

Boven de 60 euro betaal je (binnen Nederland en België) geen verzendkosten, daaronder slechts €5,95.

 

Extra kosten van de nalevering worden door de koper gedragen. EliteGrill.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

 

Annuleren van een order

Indien uw order niet in het verzendproces zit, kunt u de order gratis annuleren. Indien uw order wel in het verzendproces zit, kunt u uw order op eigen kosten retour sturen. U mag de zending ook weigeren aan de deur, maar dan worden de door ons gemaakte verzendkosten in mindering gebracht op uw terug betaling. Deze kosten hangen af van de manier van verzending en zullen tussen de 20 en de 55 euro geschieden. 

 

Retourneren van gekochte artikelen

Heeft u spijt van uw aankoop of is het artikel toch te groot/klein? Geen probleem, want bij EliteGrill.nl staat garantie en service hoog in het vaandel. U kunt het artikel ongemonteerd* en in onbeschadigde verpakking binnen14 werkdagen terug sturen naar ons. U ontvangt dan uw geld terug met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van deze retourzending zijn vanzelfsprekend voor jezelf.  Wij brengen €5,- in rekening per geretourneerd product voor de controle en verwerking.
De retour gestuurde producten moeten worden gecontroleerd en geïnspecteerd om weer te kunnen verkopen. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft u de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel uw geld terug te krijgen.

Wij kunnen de retourzending bij je ophalen. De kosten daarvoor bedraagt 55,00 euro (Uitzondering: de Waddeneilanden). Neem hiervoor contact op met de klantenservice: info@elitegrill.nl

*Indien het artikel reeds gemonteerd is geweest kunnen wij het artikel terug nemen tegen de helft van de aanschafprijs.

 

Afbeeldingen op de website

Afbeeldingen kunnen afwijken, zo gebruiken wij soms één afbeelding voor meerdere maten barbecues. Kijk daarom altijd naar het aangegeven formaat in de titel.

EliteGrill.nl is nimmer aansprakelijk voor schade of kosten voor het gebruik van een afbeelding wat afwijkt van de werkelijkheid.

 

Gegevensbeheer en privacy

Door het creëren van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van EliteGrill.nl. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne- en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten, u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van ons. De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties / de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door EliteGrill.nl nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

 

Klachten of tips?

Klachten of tips, wij willen het graag weten! U kunt ons berichten op e-mail: info@EliteGrill.nl
Wij zullen er alles aan doen om klachten en of tips serieus te nemen en goed af te handelen!