Gebruiksvoorwaarden

Algemene informatie:
EliteGrill gevestigd op adres van ThysToys, zie contact pagina. K.V.K nummer 30009505, BTW nummer NL806698603B01, Rabobank 325303266, IBAN NL52RABO0325303266, BIC RABONL2U.

Koopovereenkomst:
Kopen bij ThysToys.nl doet u veilig via Internet bankieren bij uw bank of u betaalt bij ons in de winkel. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant is de koopovereenkomst tussen ThysToys.nl en de koper tot stand gekomen. ThysToys.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van ThysToys.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden

Gegevensbeheer en privacy:
Door het creƫren van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van ThysToys.nl Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten, u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van ons. De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties/ de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door ThysToys.nl nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Klachten of tips?
Klachten of tips, wij willen het graag weten! U kunt ons berichten op e-mail:info@ThysToys.nl Wij zullen er alles aan doen om klachten en of tips serieus te nemen en goed af te handelen!