Levering

en retourzendingen

Levering:
Wanneer u op een werkdag voor 15.00 uur besteld, zullen wij de bestelling dezelfde werkdag versturen. Wij geven per artikel aan wat de levertijd betreft. Meestal zal de levering de volgende werkdag worden aangeboden door een van onze vervoersdiensten. Let op: "De levering van een EliteGrill BBQ kan één werkdag langer duren i.v.m. afspraaklevering". Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. EliteGrill is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. EliteGrill zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.

Schade aan artikel:
Is het artikel beschadigd aangekomen of blijkt het artikel defect na het openmaken van de verpakking? Meldt dit dan meteen na ontvangt van het artikel. Is er zichtbare schade op het pakket aangetroffen bij ontvangst, vermeld dit dan op de vrachtbrief van de bezorger. Schades welke later dan 8 werkdagen worden gemeld, of schades welke niet op de vrachtbrief zijn vermeld, worden helaas niet in behandeling genomen.

Retourneren van gekochte artikelen:
Heeft u spijt van uw aankoop of heeft u het artikel dubbel? Geen probleem, want bij EliteGrill staat garantie en service hoog op ons lijstje! U kunt het artikel in onbeschadigde verpakking binnen 30 werkdagen terug sturen naar ons. U ontvangt dan uw geld terug met uitzondering van de verzend / retourkosten. De kosten van de retourzending zijn voor u zelf. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft u de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel uw geld terug te krijgen